Adverteren / samenwerken 

Complete mediapakketten (On- & Offline)

Facile Media is al ruim 25 jaar dé specialist & marktleider op het gebied van reisgidsen en (digitale) hulpmiddelen voor camperaars door heel Europa. Naast dat Facile Media al ruim 25 jaar campergidsen publiceert, maken wij ook gebruik van een online  platform (Camperstop.com) en een mobiele app (Camperstop-App)! Al deze producten zijn 5-talig (Nederlands, Engels, Frans, Duits en Italiaans).

Het is nu al mogelijk om een advertentiepakket af te nemen en daarmee verzekerd te zijn van een publicatie in de Facile-en-Route Campergids Europa 2024! Hieronder ziet u 6 verschillende mediapakketten, deze zijn zo samengesteld dat iedere camperplaats (groot of klein, eenvoudig of luxe) zichzelf extra kan laten opvallen om zo nog meer camperaars aan te trekken. Nieuw dit jaar; vanaf pakket 4 kunt u een QR-code laten toevoegen aan uw advertentie in de campergids als reserveren bij uw camperplaats mogelijk is!

Een passend pakket gevonden? Klik dan op het door u gekozen pakket, vul het aanmeldformulier in en verzeker uw camperplaats van meer exposure voor komend seizoen!

Mediapakketten

Voorbeeldpublicatie

Bent u benieuwd hoe een opvallende publicatie er voor uw camperplaats uit zou kunnen zien per media-kanaal?
Klik dan op onderstaande button.

Waarom zou ik mijn camperstop meer op laten opvallen?

Door een opvallende publicatie valt u op bij camperaars tijdens hun zoektocht naar een overnachtingslocatie in de regio waar zij op dat moment zijn of naar toe willen reizen. U maakt op deze manier meteen onderdeel van het beslissingsproces. Door uw camperplaats te promoten met mooie foto's, highlights van de camperplaats en/of regio zorgt u ervoor dat camperaars eerder geneigd zijn voor uw camperplaats te kiezen. Ze weten immers wat ze kunnen verwachten.

Bent u op zoek naar iets specifieks, of wilt u dat wij meedenken over hoe we uw camperplaats nog beter onder de aandacht kunnen brengen? Vul het contactformulier in.

Ja, ik wil meer informatie